AGES
Scroll Down voor Info

Over ons

 

Willem van Keulen (Lead Vocals, Ac Gitaar, Piano) is meer dan 25 jaar geleden begonnen bij de country band Silverstreak waar ook Ilse de Lange haar eerste ervaring op deed in de Country. Samen hebben ze op getreden op grote festivals in o.a. Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken .. Tot voor 3 jaar geleden was Willem leadzanger/bassist in de Johnny Bernhard Band. Daarnaast was Willem mede oprichter en gaf les bij de Twentucky Country Dansers , een van de eerste Country Dans groepen in Nederland. 

 

 

Marinus van Keulen (Pedal Steel/Backing Vocals) ook in Silverstreak gespeeld, daarna diverse projecten gedaan tot Willem en Marinus 2 jaar geleden besloten samen weer een band te beginnen .  

 

Humphrey Jacquet (Leadguitar/Vocals) een heel veelzijdige gitarist zanger, met ervaring in diverse stijlen van muziek, maar zijn liefde voor Country heeft hem uiteindelijk bij Ages gebracht . 

 

 

 Frank Provoost: (Bass/Vocals)  Sinds z’n 12de zit hij in de muziek. Gitaar, toetsen, basgitaar zijn zijn instrumenten. Heeft in vele bands, in uiteenlopende  genres (country, gypsyjazz, pop) gespeeld.  

 

 

 Charles Dutrieux (Drums) De jongste van het vijftal maar zeker niet de mindere. Charles komt uit een familie van Country Muzikanten spelende bij b.v. MRP en Johnny Bernhard en dat is te horen. Een echte Country Drummer 

Gastenboek

marinus van keulen
25-11-17 00:50:44
Is toch het belangrijkste dat je mij hoort. Ik zie mij zelf trouwens wel op de video! De mensen moeten natuurlijk wel weten dat wat ze horen.... een steelguitar is!
Arnold Kamphuis
16-11-17 17:41:27
Klonkt lekker country maar ik zie Marinus niet ( hoor hem alleen )

 

 

ExternalVideoWidget